ágyi poloska irtás, ágyi poloska, poloskairtás

Ágyi poloska irtása

KÉRDÉSE VAN? - FACEBOOK oldalunkon válaszolunk. KATTINTSON ide.
ÁRAJÁNLATOT szeretne 1 percen belül? - HÍvja a 70/666-44-77 telefonszámot.

Amit az ágyi poloska irtásáról tudnia kell

Az ágyi poloska lakásokban és szálláshelyeken előforduló apró kártevő, melyet más szálláshelyről, nyaralásról, üzleti útról, kollégiumból könnyen hazavihetünk. Emberi vérrel táplálkozik. Rendkívül rejtett életmódot folytat, nappal leginkább az ágy körül rejtőzik és szaporodik, éjszaka indul zsákmányáért. Csípéskor érzéstelenítő anyagot juttat az emberi szervezetbe, ezért a csípéseket csak másnap észleljük. Az ágyat vérrel szennyezi. Kizárólag professzionális ágyi poloska irtás segítségével lehet az ágyi poloska fertőzöttségtől véglegesen megszabadulni!

Ha a poloskairtás, rovarirtás túl későn kerül elvégzésre, nagy számú populáció szaporodhat el, ez esetben a kárpitos bútorok használhatatlanná válhatnak, és azok megsemmisítésére is sor kerülhet!

Végeláthatatlan ágyi poloska irtó kezelések helyett azonnali eredményt kínálunk!

Az általunk alkalmazott ágyi poloska irtó módszer előnye, hogy teljesen színtelen, nem hagy nyomot a helyiségben, emellett emberekre, gyerekekre és háziállatokra, valamint élelmiszerre is teljesen veszélytelen.

Tökéletes védelem lakásoktól a komplett társasházakig, szállodákban, kollégiumokban is.

MOST AJÁNDÉK! - a mi módszerünk nem csak az ágyi poloskáktól szabadítja meg, hanem hosszú távú védelmet jelent egyéb rovarokkal szemben is! (pl. csótány, pók, stb.) Szabaduljon meg több problémától egy csapásra - egy kezelés áráért!

FIGYELEM: vállalkozásoknak az ágyi poloska irtásról komplett HACCP és ANTSZ szerinti dokumentációt adunk, amivel az évente kétszer kötelező rovarirtás elvégzését is igazolni tudja!

HÍVJON minket telefonon, kérje korrekt árajánlatunkat 1 perc alatt! Ajánlatkérés - Tel: 70/666-44-77
  • Ha szeretné tudni, hogy mi az az "5 alapvető hiba, ami miatt az ágyi poloska irtása NEM SIKERÜL", akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a videosorozat ötödik, nem nyilvános részét!

Rovarirtás bővebben

Ügyfeleink mondták
"Már nem is tudom, hány féle módon próbáltuk kiírtani a nyaralásról hazahozott ágyi poloskákat. El sem hiszem, hogy nem kell többé ezzel a gondolattal ébrednem éjszaka."
"Sajnos a szomszéd lakásból rendszeresen átvándorolnak az ágyi poloskák hozzánk. Hasznos tippeket kaptam ennek megakadályozására."
"Az előző kártevőirtó azt mondta, hogy ki kell dobnunk az egész ágyat. Szerencsére nem hallgattunk rá, az ágyi poloska problémánk már a múlté."
Céginformáció