galambriasztás, galambtüske, galambháló

Galambriasztás

"A galambok nem mennek el maguktól - ha nem védekezünk ellenük, mindig vissza fognak térni."

Amit a galambriasztás módszereiről tudnia kell

A galambok ürülékükkel szennyeznek minden felületet (épületeken ablakpárkány, tető, eresz - szobrok, középületek, szökőkutak, stb.), a galambürülék a későbbiekben még több galambot vonz. A galamb vérszívó élősködője a galambóvantag (galambtetű, hasonlatos a tyúktetűhöz), mely a galambfészekben és a galambürülékben tenyészik, szaporodik, de a lakásba kerülve (ablakon, erkélyen keresztül) az ember vérét is szívja!

Hosszútávú hatás csak a galambriasztás fizikai módszereivel érhető el, mely során a kritikus pontokon galambtüske és galambháló / madárháló kerül kihelyezésre. Ez a módzser a galambokra teljesen ártalmatlan, a madarak nem sérülnek meg!

Esztétikus galambriasztás alpinmunkával - az egyetlen jó megoldás!

Hívjon minket telefonon, kérje előzetes ajánlatunkat 1 perc alatt! Ajánlatkérés - Tel: 70/666-44-77
  • Érdekli, hogy mi az az "5 végzetes hiba, ami miatt az Ön otthona a kártevők céltáblájává válhat"? Most ezt is mellékeljük az ajánlat mellé!

Íratkozzon fel hírlevelünkre, és az elsők között értesülhet a légyirtás legújabb módzsereiről, valamint aktuális akcióinkról.

Ügyfeleink mondták

"Próbálkoztunk ultrahangos galambriasztás alkalmazásával, de nem működött."
"Amikor a gyakorlatban láttam a galambtüske működését, rögtön tudtam, hogy ez az egyetlen humánus galambriasztó megoldás."
"Szinte semmi nem látszik az ereszen és a tetőn, csak az, hogy a szomszéd épületen ülnek galambok, a mi épületünkön pedig nem."
Céginformáció